Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Sportovní den mládeže s TAJV

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
grafická ikona, vítězný pohár
Ohlédnutí za 3. ročníkem národní soutěže Sportovní den mládeže s TAJV, který se uskutečnil v pondělí 7.11.2022 v odpoledních hodinách na multifunkčním sportovišti v našem městě.
 

 
 

3. ročník oblíbené národní soutěže Sportovní den mládeže s TAJV v Kostelci nad Orlicí se uskutečnil v pondělí 7.11.2022 v odpoledních hodinách na multifunkčním sportovišti ve městě. Jednalo se o semifinálové kolo z celkového počtu 250 turnajů v České republice. Účastnící sportovního turnaje se na hřišti utkali ve fotbale, florbale, házené, frisbee a tenise.

Z celkového vítězství se nakonec zaslouženě radovali Dominik Dohnal, Tomáš Lipčák a Matyáš Dohnal. Finalisté semifinálového turnaje v Kostelci nad Orlicí získali upomínkové diplomy, věcné odměny a mnoho dalších sponzorských cen. Společně s cenami obdrželi finalisté vstupenku na závěrečný celorepublikový turnaj, Národní finále v Poděbradech, který se bude konat v předvánočním termínu 3.12. – 4.12.2022. Na tomto turnaji budou postupující hráči reprezentovat zejména základní školu, město Kostelec nad Orlicí a Královéhradecký kraj. Vítěz Národního finále v Poděbradech převezme putovní pohár TAJV od ministra školství, mládeže a tělovýchovy.

Sportovní den mládeže s TAJV v Kostelci nad Orlicí byl zrealizován za podpory Města Kostelec nad Orlicí, Královéhradeckého kraje a partnerů projektu.

Mgr. Jan Váňa
Organizátor soutěže TAJV

www.tajv.cz


  • Dominik Dohnal, Tomáš Lipčák a Matyáš Dohnal, finalisté semifinálového turnaje


 
 
Zodpovídá: Martin Rýdel
Vytvořeno / změněno: 11.11.2022 / 11.11.2022 | Zveřejnit do: 31.12.2022
 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém