Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Shromáždění k představení kandidátů a volebních programů

 

 
 

Každé volební straně bude v souvislosti s volební kampaní do Zastupitelstva města Kostelec nad Orlicí pro rok 2022 bezplatně poskytnuta část plochy Palackého náměstí či jiného veřejného prostranství na pozemku ve vlastnictví města Kostelec nad Orlicí pro uspořádání předvolebního shromáždění k představení kandidátů a volebních programů.

Podmínkou pro poskytnutí prostranství je podání Oznámení o konání shromáždění v souladu se zákonem č. 84/1990 Sb. zákon o právu shromažďovacím, ve znění pozdějších předpisů (dále shromažďovací zákon).

Volební kampaň nesmí narušit provoz a bezpečnost ve městě, musí být realizována v souladu s platnou legislativou, obecně závaznými předpisy, vyhláškami a pravidly.

Svolavatel shromáždění si zajistí na své náklady vytyčení prostoru potřebného ke konání shromáždění. Dále je svolavatel předvolebního shromáždění povinen zajistit si na vlastní náklady pořadatelskou službu, vybavení prostoru (např. stánek, lavičky, ozvučení apod.), případné připojení k sítím a úklid daného prostranství po skončení akce (město tyto služby neposkytuje).

Při kolizi termínů rozhoduje datum a čas doručení oznámení. Ostatní akce, jako umístění stánků, reklam, shromáždění apod. bez oznámení dle shromažďovacího zákona je nutné domluvit na Odboru správy majetku města, který vydává souhlas se záborem veřejného prostranství. Za zábor veřejného prostranství je účtován městem poplatek

 
 
Zodpovídá: Martin Rýdel
Vytvořeno / změněno: 11.7.2022 / 11.7.2022
 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém