Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Přijímání nových členů do skautu

logom, Skaut
Skautské středisko v Kostelci nad Orlicí vyhlašuje nábor nových členů.
 

 
 

Oddíl benjamínků

Oddíl pro předškoláky. Schůzky budou každé úterý od 17:00 do 18:00 v Lomu. První schůzka bude již 6. září a na všechny zářijové schůzky je možné se přijít nezávazně podívat.

Děti zažijí hry a aktivity v přírodě s kamarády. Budeme se učit poznávat přírodu, zpívat, vyrábět a tvořit.

Oddíl vlčat

Oddíl pro kluky od 1. do 5. třídy  ZŠ. Schůzky jsou každý pátek od 17:00 do 19:00 v Lomu. První schůzka bude již 16. září a na všechny zářijové schůzky je možné se přijít nezávazně podívat.

Chceš zažít dobrodružství s kamarády, výlety do přírody, netradiční hry, uzlování, práci s mapou, topení ohně, poznávání přírody bez učebnic, jednodenní a víkendové výpravy bez rodičů a letní tábor u řeky uprostřed lesů daleko od civilizace? Pak tebe hledáme do naší vlčácké smečky.

Oddíl skautů a skautek

Do oddílů pro kluky a holky přijímáme nováčky z 6. až 8. třídy ZŠ. Schůzky jsou každý pátek od 17:00 do 19:00 v Lomu. První schůzka bude již 16. září a na všechny zářijové schůzky je možné se přijít nezávazně podívat.

Chceš se postavit před výzvy, které by tě nenapadly ani ve snu? Vyrazit sám tmou na nejbližší kopec na východ slunce, nebo se nechat vysadit uprostřed noci na neznámém místě a vrátit se sám do tábora, nebo vydržet 24 hodin mlčet a jen o vodě? Tohle a další mnoho dobrodružství s kamarády můžeš zažít ve skautském oddíle. Krom toho pravidelné víkendové výpravy, spaní pod širákem, program, který tě sblíží s tvými kamarády, ale i program, který si s nimi sám vymyslíš. A další skautské dovednosti, jako práce s mapou, oheň, uzlování, bojovky, poznávání přírody. To vše je skaut.

Více informací na webu www.junakkostelec.org nebo na emailu stredisko@junakkostelec.org

Kolektiv vedoucích oddílů

 
 
Zodpovídá: Martin Rýdel
Vytvořeno / změněno: 31.8.2022 / 31.8.2022
 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém