Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Přednáška o fermentaci potravin

ilustrační obrázek - kalendář
 
Kdy:
14.3.2024 17:00
Kde:
 
Zveme vás na přednášku Vládi Sojky o fermentaci potravin. Vláďa Sojka vlastní e-shop https://www.fermentarum.cz/ a společně se Zuzanou Ouhrabkovou píše nejobsáhlejší český blog o fermentaci potravin https://www.zkvaseno.cz/ Vláďa se Zuzanou jsou také autoři knihy Zkvašeno – Kuchařka na doma. Pan Sojka vám na přednášce představí projekt Zkvašeno a kuchařku, probere úplné základy fermentace, které bude demonstrovat na své malé sklenici se zeleninou. Dozvíte se, jaký je význam fermentovaných potravin v každodenní stravě. Budete mít také možnost některé fermentované potraviny ochutnat.
Přednáška se bude konat ve čtvrtek 14. března od 17 hodin v sále knihovny. Vstupné dobrovolné.

plakat
 

Typ akce:
  • Přednáška
Zodpovídá: Pavel Rzehák
Vytvořeno / změněno: 8.3.2024 / 8.3.2024
 

Kontext

 

Výpis akcí dle názvu


 

<< Duben 2024 >>

týdenPoÚtStČtSoNe
14. týden1234567
15. týden891011121314
16. týden15161718192021
17. týden22232425262728
18. týden293012345
19. týden6789101112
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém