Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Ohlédnutí a poděkování za velikonoční charitativní jarmark

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
informace
V neděli 02.04. od 10:00 do 17:00 se konal v Sokolovně Kostelec nad Orlicí charitativní velikonoční jarmark, a to v rámci akce Jaro v Kostelci. Více informací naleznete v tomto článku.
 

 
 

Výrobky připravily a prodávaly jak děti z kosteleckých mateřských a základních škol, tak i žáci Základní a Praktické školy Rychnov nad Kněžnou, klienti Pobytového střediska MV ČR Kostelec nad Orlicí, Centra Orion Rychnov nad Kněžnou, lektoři Domu dětí a mládeže Kamarád Kostelec nad Orlicí a Klub rodičů při ZŠ Kostelec nad Orlicí. Lidé si mohli nakoupit malovaná vajíčka, pomlázky, velikonoční věnce, ozdobené jarní větvičky a mnoho dalších velikonočních dekorací. Nechyběly ani ochutnávky jídel a sladkých dezertů z české a zahraniční kuchyně.

Všechny výrobky se návštěvníkům velice líbily, proto stoly nezůstaly dlouho zaplněné. Na jarmark se přišlo podívat a zakoupit si nějakou velikonoční ozdůbku mnoho rodičů, babiček a dědečků nebo našich kamarádů.  Bohužel jsme akci z důvodu nepříznivého počasí museli přesunout z Jiráskova náměstí do Sokolovny Kostelec nad Orlicí.

V Orlovně a v Domečku u kostela sv. Jiří jste mohli navštívit překrásnou výstavu velikonční zvyky a tradice, kterou pro návštěvníky připravili Sousedé od řeky a Římskokatolická farnost a děkanství Kostelec nad Orlicí. Tyto prostory „ožily“ již podruhé a my se těšíme, jakým tématem nás překvapí na první adventní neděli v rámci 16. Vánoční uličky.

Obrovské poděkování všem kostelečákům, neméně tak i všem, kteří se jakkoliv podíleli na pořádání Charitativního jarmarku a doprovodném programu. FK Kostelci nad Orlicí za celodenní worshopy pro děti a rodiče, Hudebním pohádkám pro děti za jejich Barborku a Smíšeného pěveckému sboru Orlice za příjemné jarní pohlazení po duši.

Spolupořadatelé připravili nádherné odpoledne pro všechny děti a lidi v okolí a spolu s námi pomohli dětem ve věku 4, 8 a 12 let, které zůstaly samy s otcem. Celkový výtěžek ze sbírkových kasiček byl 53.581 Kč. Tohle jsme tedy v žádném případě nečekali a spadla nám z toho brada…

Posílám vám všem obrovský dík za to, že jste nás v tom nenechali.


Šárka Slezáková

referentka kultury a grantových programů


  • Ohlédnutí a poděkování za velikonoční charitativní jarmark



  • Ohlédnutí a poděkování za velikonoční charitativní jarmark



  • Ohlédnutí a poděkování za velikonoční charitativní jarmark



  • Ohlédnutí a poděkování za velikonoční charitativní jarmark


 
 
Zodpovídá: Martin Rýdel
Vytvořeno / změněno: 6.4.2023 / 6.4.2023 | Zveřejnit do: 31.5.2023
 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém