Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Mistryně ČR jsou z Kostelce

grafická ikona, pohár
O víkendu 14. a 15.05.2022 vyvrcholilo v ČPP Aréně v Hradci Králové Mistrovství České republiky mažoretkové asociace CMA. Více informací v tomto článku.
 

 
 

Marlen Kostelec nad Orlicí nemohly chybět. Přes veleúspěšnou účast v kvalifikačním a semifinálovém kole, bojovaly v Hradci Králové o tituly všechny velké formace v pódiových skladbách, v pochodovém defilé, v miniformacích a sólových vystoupeních s náčiním pompom.

Dvoudenní soutěž v bouřlivé divácké atmosféře a velkém horku byla pro děvčata velmi fyzicky i psychicky náročná. Marlenky jsou ale holky do nepohody, a tak je neskolilo ani vedro, ani zranění, ani nemoci a skutečně ve všech velkých formacích bojovaly a vybojovaly tituly – tituly Mistryně a Vicemistryně ČR asociace CMA.

  • Marlen II kadetky – dvojnásobné Mistryně ČR 2022 v pódiové skladbě a pochodovém defilé, pod vedením trenérek Denisy Kalouskové, Nikoly Kijonkové a Martiny Kalouskové.
  • Marlen III juniorky – dvojnásobné 1. vicemistryně ČR 2022 v pódiové skladbě a pochodovém defilé, pod vedením trenérek Karolíny Páralové a Lucie Šrámové.
  • Marlen I děti – 2. vicemistryně ČR 2022 v pódiové skladbě pod vedením trenérek Jesiccy Röszlerové, Jany Röszlerové a Natálie Šrámové.
  • Marlen IV seniorky – 2. vicemistryně ČR 2022 v pódiové skladbě pod vedením trenérek Terezy Slezákové a Denisy Kalouskové.
  • Fa(j)n klub Marlen – Mistryně ČR 2022 v kategorii Happy team.
  • Duo seniorky Adéla Mrázová a Veronika Michajlowa – 2. vicemistryně ČR 2022
  • Miniformace seniorek (Adéla Mrázová, Veronika Michajlowa, Nikola Kijonková, Nikola Kučerová, Ela Janáčková, Hana Hovorková) – 2. vicemistryně ČR 2022.

Poprvé v historii kosteleckých mažoretek si všechny skupiny odvezly z Mistrovství republiky medaili!

Skvělá odměna za celoroční náročnou fyzickou práci děvčat, za jejich poctivost v trénincích, za jejich vzájemnou soudržnost a kamarádství. Skvělá odměna pro trenérky za jejich trpělivost, kreativitu, nápady, umění „naučit“ a ochotu věnovat spoustu svého času dětem. Skvělá odměna rodičům za jejich podporu, čas a pochopení pro koníčka svých dcer.

MK

 
 
Zodpovídá: Martin Rýdel
Vytvořeno / změněno: 18.5.2022 / 18.5.2022
 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém