Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Místo složenky na odpady e-mailová zpráva

ilustrační grafika
Tato bezplatná služba je určena pro všechny plátce místního poplatku za komunální odpad, kteří nám sdělí svoji e-mailovou adresu. Jakmile bude poplatek na daný poplatkový rok správcem poplatku vyměřen, odešleme automaticky každému plátci e-mailovou zprávu s platebními údaji, včetně výše poplatku, variabilního symbolu a způsobu úhrady.
 

 
 

Služba je pro každého plátce dobrovolná a její zřízení je bezplatné. Pokud si přejete být každý rok informováni o Vaší poplatkové povinnosti formou e-mailové zprávy, vyplňte, prosím, Váš e-mail do formuláře Ohlášení změny poplatkové povinnosti za komunální odpad, který naleznete na webových stránkách města nebo na podatelně úřadu a doručte jej na Městský úřad v Kostelci nad Orlicí. Formulář lze zaslat také e-mailem na adresu podatelna@muko.cz, případně vhodit do schránky u vchodu do městského úřadu.

Připomínáme, že pokud došlo k zavedení tzv. skupinového plátce, kdy např. za vícečlennou rodinu platí jeden ze členů, potom bude e-mail odeslán pouze na tohoto hlavního plátce v souhrnu za všechny poplatníky. Věříme, že si služba najde svoje příznivce, kterým usnadní komunikaci s námi a eliminuje každoroční starost s termínem úhrady místního poplatku za komunální odpad.


 
 
Zodpovídá: Martin Rýdel
Vytvořeno / změněno: 16.2.2021 / 16.2.2021
 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém