Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Mažoretky Marlen na vrcholu AKTUALIZOVÁNO

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
grafická ikona, vítězný pohár
Mažoretky Marlen jsou mistryně světa v kategorii defilé pompom kadet asociace MWF.
 

 
 

Poslední zvonění víly Zvonilky symbolicky i reálně ukončilo soutěžní sezonu 2022.

A byla to sezona nádherná od první chvíle v březnu, kdy začal seriál soutěží MČR asociace MWF. Tituly Mistryně a Vicemistryně kvalifikačních a semifinálových kol se jen hrnuly do všech oddílů Marlen – od dětí přes kadetky, juniorky, seniorky až po Fa(j)n klub Marlen. První vrchol sezóny přišel ve finále MČR v Hradci Králové, odkud si všechna děvčata odvezla medaili, a jako zlatý bonus se staly Marlen II kadetky dvojnásobnými Mistryněmi republiky 2022 asociace CMA. Postup na ME 2022 v Zadaru byl jasný a skvělá jízda všech Marlenek rokem 2022 mohla pokračovat. A skutečně pokračovala tím nejzlatějším směrem, protože Marlen II kadetky získaly titul Mistryně Evropy 2022 asociace MWF v disciplíně pom groups. Fantastický úspěch pro Marlenky, fantastický úspěch pro Kostelec nad Orlicí.

A tento výsledek posunul kadetky dále, k účasti na Mistrovství světa, které se konalo v září v chorvatském Záhřebu. Tentokrát vyjela pouze skupina kadetek, ovšem s osobní podporou rodičů, kteří se nám v Záhřebu stali opět velkou oporou a vytvořili děvčatům podmínky a atmosféru, která jim pomohla k naprosto bezchybnému výkonu v obou soutěžených disciplínách, tedy „pom defilé“ a „pom groups“. Navíc dnešní technologie umožnily fantastickou podporu všech ostatních Marlenek on-line, kdy se opět projevil náš tolik milovaný „Marlenkovský duch“, který nás stále provází.
A to vše se sečetlo a vyneslo naše kostelecké kadetky DVAKRÁT na stupínek nejvyšší k zisku DVOU titulů MISTRYNĚ SVĚTA 2022 mažoretek asociace MWF.

Kristýna Behanová, Barbora Blažková, Tereza Blažková, Ema Censová, Klára Čermáková, Theodora Černá, Natálie Dvořáková, Karolína Ďubková, Denisa Fasnerová, Agáta Frejvaldová, Nina Hájková, Viktorie Janáčková, Karolína Kotyzová, Adéla Kubcová, Kateřina Medková, Vendula Morávková, Žanet Pešková, Eliška Procházková, Šarlota Provazníková a Veronika Simonová pod vedením choreografky a trenérky  Denisy Kalouskové a trenérek Nikoly Kijonkové a Martiny Kalouskové.

Je velkým štěstím být součástí takového týmu, jako jsou Marlen z Kostelce nad Orlicí. Letošní tituly kadetek patří stejnou měrou VŠEM mažoretkám a trenérkám současným i bývalým. Jejich patnáct let trvající píle, nadšení, vytrvalost, cílevědomost, soudržnost, společná radost z úspěchů i sdílený smutek ve chvílích, kdy se nedaří, jsou těmi pomyslnými stupínky, po kterých letošní kadetky vystoupaly až na stupně nejvyšší.

Sezona 2022 skončila, ať žije sezona 2023!

A co má víla Zvonilka s Marlenkami? Zlatá, ani jednou neporažená choreografie pom group kadetek je WELCOME TO NEVERLAND. Nashledanou Zvonilko, Petře Pane a všichni obyvatelé Země Nezemě.





 
 
Zodpovídá: Martin Rýdel
Vytvořeno / změněno: 10.10.2022 / 10.10.2022 | Zveřejnit do: 30.11.2022
 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém