Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Komunikační média města Kostelec nad Orlicí

 

 
 

Město Kostelec nad Orlicí neposkytuje pro účely volební kampaně pro volby do Zastupitelstva města 2022 komunikační média obce, a to městský rozhlas a webové stránky města.

Město Kostelec nad Orlicí v souladu s § 18 Zákona č. 424/1991 o sdružování v politických stranách a politických hnutích a v souladu s principem rovnosti kandidujících volebních stran neposkytuje pro účely volební kampaně pro volby do Zastupitelstva města 2022 bezplatnou prezentaci volebních stran ve Zpravodaji města Kostelec nad Orlicí „Orlice“ (dále zpravodaj města).

Volební strany mohou pro svou volební kampaň využít prostor ve zpravodaji města, a to formou placené inzerce. Podávání příspěvků do zpravodaje města se řídí Zásadami pro vydávání zpravodaje Kostelec nad Orlicí Orlice.

Bližší informace na: https://www.kostelecno.cz/zpravodaj-orlice/ds-1012/p1=4373 nebo u paní Šárky Slezákové tel. 725 099 614 e-mail: sslezakova@muko.cz).

Volební stranou se rozumí registrované politické strany a politická hnutí, jejichž činnost nebyla pozastavena, a jejich koalice, nezávislí kandidáti, sdružení nezávislých kandidátů nebo sdružení politických stran nebo politických hnutí a nezávislých kandidátů.

 
 
Zodpovídá: Martin Rýdel
Vytvořeno / změněno: 11.7.2022 / 11.7.2022
 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém