Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Hlášení městského rozhlasu 27.03.2024

grafická ikona, reproduktor
 

 
 

Uzavření uličky

Informujeme občany, že v době od 27. března do 19. dubna bude z důvodu rekonstrukce chodníku zcela uzavřena ulička od ZUŠ k bývalému domu služeb. Děkujeme za pochopení.

Prázdninové promítání

Kino Rabštejn Vás zve na zítřejší Prázdninové promítání. Ve čtvrtek 28. března od 13:00 hodin promítáme pro děti film Domácí příšerky, v 17:00 hodin premiéru filmu GUMP – jsme dvojka a večer komedii Aristokratka ve varu. Jste srdečně zváni do Kina Rabštejn!

Fotbalové utkání B-týmu

Fotbalový klub ROJEK Kostelec nad Orlicí zve občany města na mistrovské utkání B-týmu okresního přeboru dospělých, které se uskuteční v neděli 31. března od 16:30 hodin v ROJEK aréně v Kostelci nad Orlicí proti rezervě Solnice. Těšíme se na vaši návštěvu.

Fotbalové utkání TJ SOKOL

Fotbalový oddíl TJ SOKOL Kostelecká Lhota z.s. zve na semifinále Okresního poháru, které se odehraje v neděli 31. března od 16:30 hodin "Na Penaltě". Soupeřem Kostelecké Lhoty bude TJ SOKOL Lukavice.

Zápis do 1. třídy ZŠ

Zápis do 1. třídy ZŠ Gutha – Jarkovského Kostelec nad Orlicí se koná ve středu 3. dubna od 14:00 do 17:00 hodin na pracovišti Komenského. Zákonní zástupci s sebou přinesou vyplněnou žádost a to i Ti, kteří mají školní docházku o rok odloženou. Žádost naleznete na webových stránkách ZŠ, dále je k vyzvednutí v MŠ, popřípadě v kanceláři ZŠ. V případě, že se nemůžete dostavit k zápisu, je nutné se předem omluvit a přijít 10. dubna ve 14:00 hodin.

Sběr železného šrotu

Sbor dobrovolných hasičů Kostelec nad Orlicí pořádá v sobotu 6. dubna sběr železného šrotu. Hasiči žádají občany, aby nevynášeli šrot na ulici, ale aby jej ponechali za plotem / bránou. S nakládkou Vám rádi pomůžou. Pro více informací či domluvu odvozu objemnějších kusů šrotu volejte na mobil 724 181 362.

Zápis ZUŠ

Základní umělecká škola v Kostelci nad Orlicí oznamuje, že ZÁPIS do hudebního, výtvarného a tanečního oboru pro školní rok 2024/2025 se uskuteční v sobotu 18. května 2024 v budově ZUŠ. Od 1. dubna je možné podávat elektronické přihlášky, které naleznete na webových stránkách www.zus-kostelec.cz. Těšíme se na všechny nové zájemce.

Jarní výstava

Zveme na jarní a velikonoční výstavu. Duch jara a Velikonoc na vás dýchne na výstavě, která se koná ve vestibulu městského úřadu, vchod u spořitelny. Své výrobky představují děti z mateřských a základních škol našeho města.

 
Zodpovídá: Pavel Rzehák
Vytvořeno / změněno: 27.3.2024 / 27.3.2024 | Zveřejnit do: 27.4.2024
 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém