Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Hlášení městského rozhlasu 06.05.2024

grafická ikona, reproduktor
 

 
 

Nádoby na bioodpad

Město Kostelec nad Orlicí informuje občany, že od pondělí 6. května od 8:00 hodin bude možné přihlásit se o nádobu na bioodpad. Závaznou přihlášku k přidělení nádoby na bioodpad je možné podat ONLINE prostřednictvím elektronického formuláře nebo vyplněním papírového formuláře a jeho odevzdáním na podatelně městského úřadu. Více informací ke svozu bioodpadů naleznete v květnovém zpravodaji města, na webových stránkách města a dalších informačních kanálech.

Členská schůze ZO SPCCH

ZO SPCCH zve své členy na členskou schůzi u příležitosti Dne matek, která se bude konat dne 9. května 2024 od 13:00 hodin v Komunitním centru.

Pochod přes tři hrady

V sobotu 11. května se uskuteční 50. ročník Pochodu přes tři hrady: Po cestě Gutha-Jarkovského se Statingem. Startuje se v čase od 8:00 do 11:00 hodin z Palackého náměstí. Doprovodným programem bude taneční vystoupení Sester Chalupových a celorepublikový piknik pod názvem Férová snídaně. Všechny přihlášky z Kostelce jsou slosovatelné. Těšíme se na Vás.

Fotbalové utkání A-týmu

Fotbalový klub ROJEK Kostelec nad Orlicí zve občany města na mistrovské utkání A-týmu krajské 1.A třídy dospělých, které se uskuteční v sobotu 11. května od 17:00 hodin v ROJEK aréně v Kostelci nad Orlicí proti mužstvu z Vrchlabí. Těšíme se na vaši návštěvu.

Odstávka elektrické energie

Společnost ČEZ distribuce, a.s. informuje občany o plánovaném přerušení dodávky elektrické energie v úterý 14. května od 7:30 do 17:30 hodin v ulici Na Vyšehradě. V případě potřeby volejte bezplatnou linku společnosti ČEZ Distribuce na tel.: 800 850 860.

Den otevřených dveří ZUŠ

Základní umělecká škola v Kostelci nad Orlicí zve na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, který se uskuteční ve středu 15. května v době od 16:30 do 18:00 hodin v budově ZUŠ. Budete moci nahlédnout do výuky a konzultovat s učiteli.

Zápis do ZUŠ

Základní umělecká škola v Kostelci nad Orlicí oznamuje, že ZÁPIS do hudebního, výtvarného a tanečního oboru ZUŠ F. I. Tůmy se uskuteční v sobotu 18. května v budově ZUŠ. Do 16. května je možné podávat elektronické přihlášky, které naleznete na webových stránkách ZUŠ.

 
Zodpovídá: Pavel Rzehák
Vytvořeno / změněno: 6.5.2024 / 6.5.2024 | Zveřejnit do: 6.6.2024
 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém