Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Hlášení městského rozhlasu 03.04.2024

grafická ikona, reproduktor
 

 
 

Jarní výstava

Zveme na jarní a velikonoční výstavu. Duch jara a Velikonoc na vás dýchne na výstavě, která se koná ve vestibulu městského úřadu, vchod u spořitelny. Své výrobky představují děti z mateřských a základních škol našeho města.

Členská schůze ZO SPCCH

ZO SPCCH zve své členy na členskou schůzi, která se bude konat 4. dubna od 14:00 hodin v Komunitním centru.

Přednáška v knihovně

Městská knihovna Kostelec nad Orlicí vás zve na přednášku Mise Itibo aneb s mediky pod rovník. Přednášet bude MUDr. Lenka Dejdarová, která se mise zúčastnila a bude vyprávět o práci českých zdravotníků v keňské nemocnici. Přednáška se bude konat 4. dubna od 17:00 hodin v sálu knihovny. Vstupné dobrovolné.

MUDr. Klejmová neordinuje

MUDr. Klejmová oznamuje, že v pátek 5. dubna nebude ordinovat v dětském středisku v Častolovicích. Zastupovat bude MUDr. Matějusová v Kostelci nad Orlicí, Masarykova 729 v době od 7:30 do 11:30 hodin po předchozím telefonickém objednání na tel. čísle 725 984 503.

Kino Rabštejn – festival outdoorových filmů

Kino Rabštejn pořádá filmový festival outdoorových filmů Expediční Kamera 2024. Všechny nadšence do outdoorových sportů a milovníky přírody zveme v pátek 5. dubna od 17:30 hodin na Rabštejn. Na úvod festivalu předtančí dětská taneční skupina ET Dance a o přestávce uvidíte fotografie Pavla Kovaříčka.

Sběr železného šrotu

Sbor dobrovolných hasičů Kostelec nad Orlicí pořádá v sobotu 6. dubna sběr železného šrotu. Hasiči žádají občany, aby nevynášeli šrot na ulici, ale aby jej ponechali za plotem / bránou. S nakládkou Vám rádi pomůžou. Pro více informací či domluvu odvozu objemnějších kusů šrotu volejte na mobil 724 181 362.

Fotbalové utkání A-týmu

Fotbalový klub ROJEK Kostelec nad Orlicí zve občany města na mistrovské utkání A-týmu krajské 1. A třídy dospělých, které se uskuteční v sobotu 6. dubna od 16:30 hodin v ROJEK aréně v Kostelci nad Orlicí proti rezervě hradecké Slavie. Těšíme se na vaši návštěvu.

Velkoobjemové kontejnery

Město Kostelec nad Orlicí oznamuje občanům, že od pondělí 8. dubna budou opět na jednotlivá stanoviště ve městě přistavovány velkoobjemové kontejnery na zeleň nebo objemný odpad. Sběrná místa a termíny přistavení velkoobjemových kontejnerů jsou k dispozici na stránkách města, popř. přímo na odboru správy majetku města na tel. 724 178 480.
 
Zodpovídá: Pavel Rzehák
Vytvořeno / změněno: 3.4.2024 / 3.4.2024 | Zveřejnit do: 3.5.2024
 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém