Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Úhrada místních poplatků on-line

informace
Občané mohou nově uhradit poplatek za komunální odpad a poplatek ze psa prostřednictvím své platební karty nebo přes mobilní internetové bankovnictví.
 

 
 

V rámci zkvalitňování poskytovaných služeb umožňuje Městský úřad Kostelec nad Orlicí občanům hradit vybrané místní poplatky prostřednictvím platební brány umístěné na webových stránkách města. Občané tak mohou uhradit poplatek za komunální odpad a poplatek ze psa ihned prostřednictvím své platební karty nebo v jejich mobilním internetovém bankovnictví (platební QR kód).

Platební brána vznikla ve spolupráci s dodavatelem informačního systému a poskytovatelem online platební brány GPwebpay. Webová adresa platební brány je portal.kostelecno.cz.

Pro provedení platby místního poplatku klikněte na webové stránce s platební bránou na odkaz PLATBY, následně kliknutím vyberte typ poplatku, který chcete uhradit. Kromě vyplnění rodného čísla, které identifikuje plátce poplatku, vyplňte také jméno, příjmení a e-mailovou adresu. Adresa Vaší e-mailové schránky je vyžadována z důvodu zaslání potvrzení o provedení okamžité online platby prostřednictvím platební karty. Tlačítkem ZOBRAZIT ÚDAJE PRO PLATBU dojde k vyhledání plátce dle zadaného rodného čísla. Pokud existuje neuhrazená předepsaná poplatková povinnost, zobrazí se podrobné informace k předpisu platby místního poplatku.

Pokud požadujete zaplatit okamžitě prostřednictvím platební karty, klikněte na tlačítko ZAPLATIT. Pokud si přejete zobrazit platební QR kód nebo číslo účtu, variabilní symbol a částku předpisu klikněte na tlačítko QR PLATBA.

Vezměte prosím na vědomí, že při použití jiné než okamžité platby (tj. platební kartou), dochází ke skutečné úhradě předepsané poplatkové povinnosti až s několikadenním zpožděním. Dokud banka plátce a příjemce místního poplatku platbu nezpracuje, zobrazují se informace v platebním portálu pro provedení platby. Teprve po připsání platby na účet města dochází ke změně stavu předpisu na uhrazeno a to i v on-line platebním portálu. V případě provedení a připsání platby na účet města, platební portál zobrazí informaci, že není evidován nezaplacený poplatek – máte zaplaceno.


  • platební portál města


 
 
Zodpovídá: Martin Rýdel
Vytvořeno / změněno: 4.2.2022 / 4.2.2022
 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém