Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Nejlepší sportovci Rychnovska za rok 2023

informace
Dvanáctý ročník tradiční ankety Nejúspěšnější sportovec okresu Rychnov nad Kněžnou hostil v pátek 02.02. velký sál Pelclova divadla a hodnotil se rok 2023. Více informací uvnitř tohoto článku.
 

 
 

Populární anketu pořádá Okresní sdružení ČUS Rychnov nad Kněžnou, Agentura SPORT AKTION Chomutov a Město Rychnov nad Kněžnou. Plný sál tleskal oceněným sportovcům, trenérům, kolektivům, ale také vystoupení moderních gymnastek z Dobrušky, skupině RK Crazy a zpěvačce Nikol Votrubové. Večer moderoval Radek Šilhan.

V kategorii jednotlivců dospělých vyhrál mistr ČR v rallye Kostelečák Jan Kopecký, který nejenže obhájil titul, ale stal se šampionem již po desáté! S Janem Hlouškem vyhrál Rallye Šumava, Český Krumlov, Hustopeče, Pačejov. Na Barum Czech Rally ve Zlíně získal první místo v absolutním pořadí Mistrovství Evropy vozů ERC.

Foto: Petr Reichl


  • foto, Nejlepším sportovcem Rychnovska byl za rok 2023 zvolen Jan Kopecký


ZVLÁŠTNÍ CENU ČUS obdrželi z rukou jejího předsedy Jiřího Bartoše a ředitele firmy Mados Ivo Muthsama mistr světa Pavel Jonák a mistryně Evropy freestylistka z Kostelecké Lhoty Iveta Miculyčová (Olymp Centrum sportu MV), která umí na kole dělat mistrovská salta. V polském Krakově obhájila titul mistryně Evropy! Aktuálně bojuje o nominační body, aby se mohla zúčastnit letních olympijských her v Paříži.

Foto - Petr Reichl


  • foto, ZVLÁŠTNÍ CENU ČUS obdrželi mistr světa Pavel Jonák a mistryně Evropy freestylistka z Kostelecké Lhoty Iveta Miculyčová


 
 
Zodpovídá: Martin Rýdel
Vytvořeno / změněno: 6.2.2024 / 6.2.2024
 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém