Kostelec nad Orlicí
Oficiální internetové stránky


Vyhledávání

 

Sociální sítě

  • Facebook
  • Youtube


Cesta: Titulní stránka

 

Hlášení městského rozhlasu 24.04.2024

grafická ikona, reproduktor
 

 
 

Odstávka vody

Společnost AQUA SERVIS, a.s. oznamuje, že ve čtvrtek 25. dubna od 07:30 do 14:00 hodin bude přerušena dodávka pitné vody z důvodu havárie na vodovodním řadu v ulici Nerudova od čp. 611 po čp. 637. V případě potřeby volejte na středisko Kostelec na tel. číslo 602 939 554. Děkujeme za pochopení.

Beseda o Černobylu

Zveme Vás na besedu o Černobylu s panem Tomášem Zelenkou, která se koná ve čtvrtek 25. dubna od 17:00 hodin v Rodinném centru Erbenka v Komunitním centru v Kostelci. Vstupné dobrovolné.

Fotbalové utkání

Fotbalový klub ROJEK Kostelec nad Orlicí zve občany města na mistrovské utkání A-týmu krajské 1. A třídy dospělých, které se uskuteční v sobotu 27. dubna od 11:00 hodin v ROJEK aréně v Kostelci nad Orlicí proti mužstvu Miletína. Těšíme se na vaši návštěvu.

Pálení čarodějnic v Kostelecké Lhotě

TJ SOKOL Kostelecká Lhota zve v úterý 30. dubna od 17:00 hodin na Pálení čarodějnic v Kostelecké Lhotě na fotbalovém hřišti "Na Penaltě". Na programu jsou soutěže pro děti, vyhlášení nejhezčích masek, pálení vatry a večerní taneční zábava se skupinou OLD HORSE. Jste srdečně zváni.

Nádoby na bioodpad

Město Kostelec nad Orlicí informuje občany, že od pondělí 6. května od 8:00 hodin bude možné přihlásit se o nádobu na bioodpad. Závaznou přihlášku k přidělení nádoby na bioodpad je možné podat ONLINE prostřednictvím elektronického formuláře nebo vyplněním papírového formuláře a jeho odevzdáním na podatelně městského úřadu. Více informací ke svozu bioodpadů naleznete v květnovém zpravodaji města, na webových stránkách města a dalších informačních kanálech.

Rozbor komunálního odpadu

Město Kostelec nad Orlicí informuje občany, že v pondělí 6. května bude ve vyhrazeném prostoru městského stadionu probíhat externí společností GreenSolution rozbor vzorku směsného komunálního odpadu z kosteleckých domácností. Začátek samotných rozborů bude pro veřejnost zahájen v 9:00 hodin a bude probíhat po dobu 4 hodin.
 
Zodpovídá: Pavel Rzehák
Vytvořeno / změněno: 24.4.2024 / 24.4.2024 | Zveřejnit do: 24.5.2024
 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém